Derrota del Gandesa i empat dels Atlètics a Segona Catalana

A Segona Catalana, El Gandesa va perdre 0 a 1 contra el Riudoms, mentre que els Atlètics de Móra la Nova van empatar a 2, a casa, contra l’Ulldecona.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre es va imposar per 0 a 3 al camp de l’Ametlla de Mar, i el Flix va guanyar 4 a 3 al Corbera d’Ebre. El Batea va empatar a 1, a Santa Bàrbara.

Al grup 2, el Falset va golejar 5 a 1 i és tercer, mentre que el Porrera és cuer després de perdre 1 a 5 contra el Vallmoll.

A Quarta Catalana, l’Arnes segueix líder després de guanyar 4 a 2 al Vilalba, la Fatarella va perdre 3 a 0 contra l’Amposta B, el Ginestar va perdre 0 a 2 contra el Deltebre i el Benissanet es va imposar 5 a 3 contra el Jesús Catalònia B.

En futbol femení, la Real Societat de la porrerana Paola Soldevila, va guanyar 0 a 2 al Madrid i es posen quartes a la taula. A Segona Divisió, el Seagull de Badalona, amb la benissanetana Núria Llop va empatar a 0 contra l’Espanyol B i es deixa els primers dos punts de la temporada.

A la Premier League, el Brighton del morenc Bruno Saltor encarrila tres victòries consecutives després d’imposar-se al Wolverhampton per 1 a 0. Saltor va jugar els 90 minuts.

ANDREU PRUNERA

CRO 29-10-18 futbol territorial

 

 

Comments are closed.