L’exalcalde de Móra d’Ebre, Santiago Campos, es dóna de baixa del PDeCat

L’exalcalde de Móra d’Ebre, Santiago Campos, s’ha donat de baixa del PDeCat i assegura que no se sent “a gust” amb el rumb que ha prés el partit a nivell nacional i, sobretot, a nivell local.

Campos assegura que no hi ha diàleg entre el grup municipal i l’equip de govern i diu que s’han convocat dos reunions en els últims dos anys. A més, l’exalcalde critica que és hora de treballar pel desenvolupament econòmic de la comarca i l’arrelament de la gent jove, una línia d’acció que “no és una prioritat” pel govern actual.

També s’ha mostrat crític amb la direcció del partit a nivell nacional. Defensa que ara “el més important és que els polítics surtin de la presó” i que “puguin tornar a Catalunya” i, després, s’ha d’avançar cap a la independència “dialogant amb l’Estat, agradi o no agradi”.

Ara, assegura que està treballant amb una llista independent de cara a les properes municipals, on vol “fer costat a gent jove que treballi per Móra d’Ebre i la comarca” i descarta ser-ne el cap de llista.

Santiago Campos va ser alcalde de Móra d’Ebre entre 1987 i 2003, i president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre durant quinze anys.

ANDREU PRUNERA

CRO 31-07-18 campos

 

 

Comments are closed.