Primera assemblea del PDeCat

Més d’un centenar d’asociats i associades del PDeCAT a les Terres de l’Ebre participaran en la primera assemblea Nacional del Partit que comença avui divendres i on s’ha de decidir el full de ruta per als propers anys.

La presidenta de la Federació del PDeCAT a les Terres de l’Ebre, Mònica Sales, reconeix que l’assemblea arriba en un moment complicat sobretot després de la presentació de la crida nacional per la República que impulsen Carles Puigdemont i Quim Torra.

Dins de l’actual direcció executiva del PDeCAT  es trobem dos representants de les Terres de l’Ebre com són l’exalcalde de Tortosa i diputat al Congrés Ferran Bel i l’alcalde de Deltebre i dputat provincial Lluís Soler.

RÀDIO EBRE / CADENA SER

CRO 20-07-18 assemblea pdecat

Comments are closed.