Ràdio Móra d’Ebre guanya el IV Premi de periodisme Terres de l’Ebre

El programa especial que va emetre Ràdio Móra d’Ebre, dedicat al tancament de la línia del clor d’Ercros, a Flix, ha estat el guanyador del IV Premi Terres de l’Ebre de Periodisme.

L’espai, de dos hores de durada, va estar conduit pels periodistes Andreu Prunera i Adriana Monclús i es va enregistrar des de Ca Don Ventura, a Flix, el 13 de desembre de 2017. El propgrama va analitzar les conseqüències del tancament de la línia de producció de clor d’Ercros i fer una diagnosi de la situació que es pot viure a la Ribera d’Ebre davant aquest fet.

El programa va incloure entrevistes a l’alcalde de Flix, Marc Mur; el president del comitè d’empresa, German Aresté; la secretària general d’Ercros, Teresa Conesa i també hi va haver dues taules rodones. La primera, amb extreballadors de la planta, on hi van participar Jaume Prunera, Josep Maria Recha i Jaume Masip i la segona, amb estudiosos de la història de la fàbrica i el seu vincle amb la població, com són Jaume Masip i Josep Antoni Collazos. Podeu tornar a escoltar el programa al següent enllaç.

Ahir a la tarda, l’equip de Ràdio Móra d’Ebre es va desplaçar a la seu de la delegació ebrenca del Col·legi de Periodistes, a Tortosa, on van recollir el primer premi. El jurat va acordar també entregar un segon premi ex-aequo a Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre per dos treballs televisius de gran nivell i que van tractar  els fets de l’1 d’octubre.

L’acte d’entrega de premis es va completar amb la presentació del nou llibre de l’emblemàtic periodista Antoni Bassas ‘Bon dia, són les vuit!’.

 

Des de la nostra emissora, volem agraïr el reconeixement rebut al Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre i felicitem també als altres premiats. Seguirem treballant per oferir als oients una ràdio de proximitat i de rigorosa a les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat.

Comments are closed.