Torna el derbi de la Terra Alta a Segona Catalana

L’Ascó viatja aquest cap de setmana la visita del Prat, un rival directe per apropar-se al playoff d’ascens ja a les acaballes de la Lliga a Tercera Divisió.

A Segona Catalana hi haurà el derbi de la Terra Alta. El Batea rep al Gandesa. Els bateans vol certificar ja la seua permanencia a la  categoria, mentre que el Gandesa es tercer i està a la lluita per aconseguir l’ascens a Primera Catalana.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre rep al Godall, mentre que els Atlètics de Móra la Nova també juga a casa, contra el Sant Jaume d’Enveja. El Vilalba rep l’Alcanar, el Corbera visita el Remolins Bítem, el Pinell visita el líder, l’Ampolla i l’Arnes rebrà al Santa Bàrbara.

Al grup 2, el Falset rep al Mas Pellicer i el Porrera rep al Montbrió, un dels rivals directes per consumar la salvació.

A Quarta Catalana, el Flix juga a casa contra el Jesús Catalònia B, l’Ascó B visita el Ginestar, el Benissanet juga a Deltebre, el Batea B visita Xerta i la Fatarella estrenarà entrenador com a local, contra el Tivenys.

ANDREU PRUNERA

CRO 06-04-18 futbol

Comments are closed.