L’Ascó segueix en forma i arriba segon a la parada nadalenca

A la Tercera Divisió l’Ascó segueix segon després de guanyar al Sant Feliuenc per 0 a 3 gols.

A Segona Catalana el Gandesa puja fins la sisena posició amb la victòria al camp de l’Amposta, va guanyar per 0 a 1. Mentre que el Batea va caure per 4 a 1 al camp del líder, el Cambrils Unió.

A Tercera Catalana l’Olímpic de Móra d’Ebre va perdre 4 a 1 al camp del Roquetenc i es posa quart per la coa. Els Atlètics de Móra la Nova sumen la dotzena victòria consecutiva després de golejar al Pinell 8 a 0 i segueixen segons a només 1 punt del líder que és l’Ampolla. El derbi de la Terra Alta va ser per al Corbera que va guanyar 0 a 1 al Vilalba, que segueix cuer. Mentre que l’Arnes va empatar a un gol contra el Godall. En aquests moments en la zona perillosa de la taula, ocupant les 4 últimes posicions s’hi troben l’Olímpic, l’Arnes, el Pinell i el Vilalba.

Al grup 2 el Porrera va caure al camp del Sant Pere i Sant Pau per 1 a 0, mentre que el Falset va tornar amb victòria de la seua visita al camp de l’Icomar per un ajustat 5 a 6.

I a la quarta catalana, el Flix segueix primer despres de vèncer per 4 a 3 al Deltebre. El segueix amb els mateixos punts l’Ascó B que va golejar el Jesús Catalònia 1 a 7. La Fatarella va guanyar per 3 a 2 a l’Ebre Escola, el Batea B va perdre per 6 a 5 al camp del Tivenys, mentre que el derbi de la Ribera d’Ebre va acabar amb victòria pel Ginestar que va golejar 8 a 1 al Benissanet.

ADRIANA MONCLÚS

CRO 18-12-17 FUTBOL

Comments are closed.