Bruno Saltor, ídol a Brighton

Els aficionats del Brighton, en col·laboració amb mitjans de comunicació de la ciutat, han pintat un gran retrat del morenc Bruno Saltor, en un carrer de la ciutat de Brighton. El dibuix és un reconeixement a la tasca del morenc, ídol de l’afició, i el retrat porta una corona i a sota s’hi ha escrit: ‘El Capitán’. 

Bruno Saltor és un dels jugadors més estimats per l’afició del Brighton, on milita des de l’any 2012.

En els últims dies, Saltor s’ha pronunciat a la xarxa a favor del referèndum de l’1 d’octubre. També ha criticat l’acció policial de diumenge, amb una cita de Gandhi, on diu ‘la violència és la por als ideals dels altres’.

Precisament, Saltor va complir 37 anys el passat diumenge, 1 d’octubre.

ANDREU PRUNERA

CRO 05-10-17 bruno saltor

Comments are closed.