L’exalcalde de Marçà, Josep Maria Piqué, imprimeix paperetes pel referèndum per cedir-les als Ajuntaments del Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta

L’exalcalde de Marçà, Josep Maria Piqué, i propietari de Gràfiques Priorat, ha imprès 45 MIL paperetes del referèndum per iniciativa pròpia. Diu que les posarà abast dels Ajuntaments que les necessitin del Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Piqué diu que això ho fa a títol personal, i sense que ningú li haigui encarregat. Diu que la idea se li va ocórrer dijous a la nit, i és una bona iniciativa per participar amb el referèndum del proper 1 d’octubre.

Piqué diu que té la impremta oberta a tothom, per si vol venir la Guàrdia Civil. I assegura que, si li prenen les paperetes, n’hi farà més.

ANDREU PRUNERA

CRO 08-09-17 paperetes marça

Comments are closed.