Més de 30 espectacles al 10è aniversari del Litterarum

La desena fira d’espectacles Litterarum, de Móra d’Ebre, oferirà enguany 33 representacions, gairebé el doble que en edicions anteriors, inspirades en una vintena d’autors dels Països Catalans. Entre aquests hi ha figures destacades com Carme Riera, Pere Quart, Vicent Andrés Estellés, Asiàs March o Maria Cabrera, però també autors catalans rellevants com Artur Bladé, Zoraida Burgos o Francesca Aliern, que ha inspirat l’espectacle central.

La fira tindrà lloc des del 25 al 28 de maig i enguany compleix el seu desé aniversari. Una de les novetats d’enguany serà que s’inclouen espectacles d’autors d’origen divers dins els Països Catalans. La cantant algueresa Franca Masu interpretarà poemes d’autors algueresos catalanoparlants però no hi faltaran els espectacles literaris vinculats a les illes, amb l’obra de Carme Riera, o a València, amb Vincent Andrés Estellés.

Una altra de les novetats serà el ‘Tast-Avenç’, una sèrie de representacions que ensenyaran als programadors els espectacles que podran gaudir els propers anys. En aquest cas, ja s’ha avançat que, en l’edició de l’any vinent, prendrà protagonisme la figura de Joan Brossa, quan se celebren els vint anys de la seua mort.

ANDREU PRUNERA

CRO 17-05-17 litterarum

Foto: ACN

Comments are closed.