Els treballadors de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre protesten contra la gestió de GECOHSA

Els treballadors de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre adverteixen que l’Ajuntament de Reus podria estirar dos milions d’euros més del fons de reserva de l’Hospital i aquest matí es concentraran al vestíbul del centre contra, el que diuen, seria un altre espoli per part del consistori reusenc. Per això, aquest matí s’han concentrat prop d’un centenar de professionals, que han efectuat una gran xiulada contra la política de GECOHSA, l’empresa que gestiona el centre, i que és propietat de l’Ajuntament de Reus.

L’estiu passat, l’Ajuntament de Reus ja va desviar quatre milions d’euros del fons de reserva de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre per paliar la situació financera de l’Hospital Sant Joan. Ara, una vegada s’ha conegut que l’Hospital de Reus tancarà en dèficit l’exercici del 2016, algunes fonts apunten a que es podrien utilitzar dos milions d’euros més de l’Hospital de Móra per tapar part del forat.

Els treballadors, a més, han conegut aquesta setmana que finalment l’Hospital de Móra d’Ebre podria NO TANCAR amb dèficit, com s’havia anunciat des de GECOHSA. El president del comitè adverteix que es podria tancar l’exercici del 2016 amb equilibri pressupostari, però els treballadors cobrarien només un 40 per cent de les pagues per objectius, les conegudes DPOs

ANDREU PRUNERA

CRO 23-03-17 hospi Mora

Comments are closed.