Els congressistes ebrencs demanaran la compareixença de la ministra Tejerina perquè doni explicacions sobre la descontaminació de Flix

Es sospitava des de feia temps, però ha estat aquests darrers dies quan la Generalitat ha confirmat que l’Estat no va acabar les obres de neteja de l’embassament de Flix. Ha estat la mateixa empresa estatal Aquamed qui ha confirmat al departament de Territori i Sostenibilitat que va donar els treballs per acabats quan encara quedaven al fons de l’embassament riberenc prop de 150.000 tones de llots tòxics. Això suposa que s’han quedat per extraure un 12 per cent dels fangs contaminats.

Davant d’aquesta situació, els partits amb representants ebrencs al Congrés ja han anunciat que demanaran explicacions. Així, ERC interpel·larà sobre aquesta qüestió a la ministra d’Agricultura, Isabel Garcia Tejerina, en la compareixença que té prevista aquesta setmana al Senat.  I el diputat del Partit Demòcrata català i alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ja ha avançat que el seu grup parlamentari demanarà una compareixença de la ministra d’Agricultura, Isabel Garcia Tejerina, perquè parli de manera monogràfica sobre el cas.

SÒNIA CASTELLÓ – SER EBRE

cro-19-12-16-compareixensa

Descontaminació_Pantà_Flix_1

Comments are closed.