L’Ascó empata al camp de la Muntanyesa

L’Ascó, a Tercera Divisió, va empatar a 1 contra la Muntanyesa.

A Segona Catalana, el Gandesa va empatar a 0 contra l’Amposta i cau fins la cinquena posició. El Batea va perdre a casa, 0 a 3, contra el Vendrell.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre va caure al camp del Jesus  Catalònia per 5 a 0, i el Flix també va perdre, a la Sénia, per 6 a 2. El Vilalba va perdre 1 a 2 contra l’Ampolla, mentre que el Pinell va guanyar 2 a 1 a l’Ametlla de Mar. El Corbera d’Ebre va guanyar 3 a 0 contra el Remolins Bitem.

Al grup 2, el Falset va caure 1 a 2 contra el líder, la Canonja, mentre que el Porrera va aconseguir els tres primers punts de la temporada, en guanyar 4 a 3 contra el Granada Reus, amb el gol de la remuntada al minut 88.

A Quarta Catalana, els Atlètics de Móra la Nova segueixen al capdavant de la classificació després de guanyar 3 a 1 el Camarles B. Els segueix de prop l’Arnes, que va guanyar 1 a 4 al camp de l’Ascó B. El Benissanet va guanyar 1 a 0 al Batea B. EL Bot va derrotar 2 a 4 a l’Ametlla de Mar B, mentre que la Fatarella va perdre 1 a 3 contra el Tivenys. El Ginestar va guanyar 1 a 0 al Deltebre.

En hoquei patins, el Flix va caure in extremis davant els Monjos, per 4 a 3.

En tennis taula, el Móra d’Ebre va guanyar 6 a 0 al CTT Ganxets D.

ANDREU PRUNERA

cro-24-10-16-esports

fcasco

Comments are closed.