Arriba a l’Ebre un decàleg per facilitar l’accés dels discapactitats intel·lectuals als comerços

Encara queda molta feina per fer, però en els darrers anys s’ha avançat en l’eliminació de les barreres arquitectòniques en els espais públics, comerços i restaurants per facilitar l’acessibilitat per a les persones amb discapacitat física. Però hi ha un altre tipus de barreres no tan conegudes en les quals encara queda molt més recorregut per fer. Són les barreres amb les quals es troben els discapacitats intel·lecturals a l’hora de poder comprar en comerços o consumir en bars i restaurants. Ara, de la mà de la Fundació Mercè Pla, ha arribat a l’Ebre un decàleg que ofereix als comerciants pautes per tractar amb aquestes persones.

RÀDIO EBRE

CRO 23-02-16 comerç merce plla

fundaciomercepla

Comments are closed.