Els afiliats a la seguretat social creixen un 5% a l’Ebre durant el primer trimestre de 2015

El nombre d’afiliats a la Seguretat Social a les Terres de l’Ebre ha crescut un 5% durant el primer trimestre d’enguany. Es tracta del nivel més alt de la darrera década segons es recull en el Butlletí d’Anàlisi de la Conjuntura Local de les Terres de l’Ebre que elabora cada trimestre la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV.  

Cal destacar la crescuda de llocs de treball a la Ribera d’Ebre amb un 10,9%, molt influenciada novament per l’efecte de Móra d’Ebre, on s’han incrementat notablement les activitats sanitàries. La Terra Alta ha tingut un creixement més moderat del 3% perquè és una comarca amb una orientació més clara a l’agricultura.

SER EBRE

CRO 29-05-15 butlleti

treball-inem

Comments are closed.