L’Ascó continua lluitant i es posa líder provisional de Tercera Divisió

L’Ascó recupera el liderat després d’imposar-se per 2 a 4 a Peralada. Els de Miguel Rubio es posen líders provisionals, amb un partit més que la Pobla de Mafumet. A Tercera Catalana, el Corbera va empatar contra l’Ulldecona i ocupa la segona posició, mentre que a Quarta Catalana l’Olímpic va golejar 0 a 5 el Xerta i continua tercer.

Aquest diumenge també es va celebrar la primera cursa de BTT la Transrabosenca, de la Torre de l’Espanyol, amb un recorregut curt de 27 km i un altre de 41 km. En la cursa llarga la victoria va ser per Pau Romero amb un temps d’una hora i quaranta minuts. Mentre que al circuit curt va guanyar Marc Martín, amb 1 hora i 21 minuts.

ANDREU PRUNERA

CRO 20-04-15 esports

Primera-volta-de-cmapionat

Comments are closed.