Última jornada de la lliga a la Tercera Divisió. L’Ascó rebrà a la Gramanet Milan i esperarà una carambola per a classificar-se per al play-off d’ascens. Mentre que l’Olímpic de Móra d’Ebre rebrà a l’Aldeana en el debut de Paco Muñoz a la banqueta. D’altra banda, en futbol sala toca derbi entre el Flix i el Móra d’Ebre.

A la Tercera Divisió, la darrera jornada de lliga es presenta emocionant. L’Ascó esperarà una doble carambola que el situï en quarta posició i li permeti disputar el play-off d’ascens a 2ªB. Per a que això passi l’Ascó haurà de guanyar a casa a la Gramanet Milan i a la vegada, esperar que Rubí i Terrassa punxin en els seus corresponents partits. Tots els enfrontaments es disputaran diumenge a les 12 del migdia.

D’altra banda, al futbol territorial, a la Segona Catalana el Gandesa rebrà a la Reddis que pot proclamar-se campió de lliga.

A la Tercera Catalana, nova final per a l’Olímpic en la lluita cap a la permanència. El conjunt morenc rebrà a l’Aldeana, en el que serà el debut de Paco Muñoz a la banqueta després de la destitució de Rafel Castellví el passat dilluns. El derbi de la jornada el protagonitzarà el Móra la Nova-Flix, que es disputarà demà a les 8 del vespre, i el Batea-Vilalba diumenge a les 7. També es jugarà el Pinell-La Senia, Camarles-Corbera d’Ebre i Horta de Sant Joan-Deltebre. Al grup segon, el Falset es desplaça al camp de La Pastoreta.

I a la Quarta Catalana, primer match ball per al Ginestar que pot aconseguir l’ascens en el seu desplaçament a Benissanet. També es jugarà l’Arnes-Sant Jaume i Muntells-Ascó B. I al grup 24, el Porrera es desplaça a Maspujols.

En futbol sala, a la Tercera Divisió, Castellbisbal-Ascó. A la Primera Divisió, derbi entre el Flix i el Móra d’Ebre. A la Segona, Móra la Nova-Xardax, Delta Sproting-Gandesa i Riba-roja d’Ebre-Vilarodona.

I per acabar, en futbol internacional, el Brighton del morenc Bruno Saltor va perdre ahir per 1 a 2 contra el Derby Country en el partit d’anada de les semifinals del play-off d’ascens a la Primera Divisió anglesa. Diumenge es juga la tornada, on el Brighton intentarà remuntar l’eliminatòria per a plantar-se a la final del 24 de maig a Wembley.

Comments are closed.