El sector de la construcció fa pinya per exigir que se’l deixi de culpar com la principal causa de la crisi econòmica.

Reclama a l’administració que incrementi els ajuts per la rehabilitació d’habitatges per revitalitzar l’economia en aquest àmbit.

Empresaris i sindicats han elaborat un manifest conjunt a Tarragona assegurant que sense construcció no hi ha ni present ni futur. Exigeixen que se’ls deixi de demonitzar i recorden que són simples executors i que les ordres de fer obra nova venien dels promotors i les administracions que desitjaven nous equipaments i noves infraestructures, sense tenir en compte la seva viabilitat. Josep Garcia és el secretari general de la Federació de Metall, Construcció i Afins de la UGT.

JOSEP GARCIA 18-2-14 CONTINUAR TREBALLANT

La rehabilitació d’habitatges és una de les vies per revitalitzar el sector i crear nous llocs de treball. A la demarcació de Tarragona hi ha més de 40.000 immobles que haurien de passar una inspecció tècnica perquè tenen més de 60 anys d’antiguitat. Un 90% no ho fa perquè els costos són molt elevats… És per això que demanen a l’administració polítiques d’ajuda per poder dur a terme les reformes pertinents. José Osuna és el president de la Federació de Gremis de la Construcció de la demarcació.

JOSÉ OSUNA 18-2-14 REHABILITACIÓ

12.000 persones del sector estan a l’atur. El reclam no és tornar enrere al boom immobiliari sinó preveure un creixement sostingut per sortir del pou.

 

Comments are closed.