El Consell Comarcal del Priorat aprova un pressupost de 4’3 milions d’euros.

El Consell Comarcal del Priorat aprova un pressupost d’uns 4 milions 300 mil euros per aquest any 2014. Un any on segueix augmentant el deute que el Govern de la Generalitat té amb l’ens comarcal, de fet encara no han arribat els diners del fons de lliure disposició, el que representen 700 mil euros.

El Consell Comarcal del Priorat va aprovar ahir al vespre el pressupost amb el que l’equip de govern haurà de gestionar l’ens comarcal durant el 2014. Un pressupost d’uns 4 milions 300 mil euros, que no va contar amb el suport del grup de l’oposició que es va abstenir en la votació. Jaume Montalvo és representant del grup de Convergència i Unió:

JAUME MONTALVO 28-1-14 PLE PRESSUPOST CCP

L’ens comarcal continua passant per un moment econòmic difícil, on el deute de la Generalitat va en augment. Joan Carles Garcia, president comarcal denunciava que estan tenint problemes per pagar als proveïdors, i és que el deute que el govern català té amb el consell comarcal ja arriba als 700 mil euros:

JOAN CARLES GARCIA 28-1-14 PLE PRESSUPOST DEUTE GENERALITAT

Aquest any el capítol d’inversions ascendeix a 910 mil euros, i entre aquestes hi destaca la renovació de la web de turisme del Consell Comarcal amb la realització d’aplicatius per a aparells mòbils.

PLE CCPRIORAT 28-1-2014 (pressupostos)

Comments are closed.