Inaugurades les obres de remodelació de la plaça Baranova.

Tivissa inaugura les obres d’arranjament d’un dels emplaçaments més emblemàtics de la població, la plaça de la Baranova. Es tracta de la tercera remodelació que ha viscut la plaça des de l’any 1927.

L’arranjament de la plaça de la Baranova i el seu entorn forma part de la primera fase del Pla de Renovació i Millora del conjunt del Centre històric de Tivissa que preveu la millora dels diferents espais del nucli antic de la població. Amb un pressupost de gairebé 806 mil s’han substituït els serveis generals, així com s’han soterrat les línies elèctriques i de telefònica mòbil i s’ha instal·lat un nou enllumenat públic i un paviment de pedra natural. Des de la seua urbanització l’any 1927, aquesta és la tercera remodelació que pateix l’emblemàtica plaça. Jordi Jardí és l’alcalde de Tivissa.

JORDI JARDI 12-1-14 INAUGURACIO BARANOVA

L’encarregat d’inaugurar les obres ahir a la tarda va ser el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. Un cop inaugurada la plaça tots els veïns van poder visualitzar un vídeo amb imatges sobre la història de la plaça, així com un concert de Gospel a l’interior de l’Església.

DSC_1299 DSC_1301 DSC_1300 DSC_1294

Comments are closed.