El Contenciós Administratiu de Tarragona anul·la la concessió del tanatori municipal de Móra la Nova.

El Tribunal Contenciós Administratiu de Tarragona anul·la la concessió del tanatori municipal de Móra la Nova a la Funerària Mena i exigeix que es torni a l’inici del procés d’adjudicació per tal de valorar les dos propostes que hi havia sobre la taula.

El passat 18 de desembre el Tribunal Contenciós Administratiu de Tarragona va dictar sentència contra l’acord de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Móra la Nova del 22 de novembre del 2012, on es concedia l’adequació i explotació del tanatori municipal a la Funerària Mena, per tal d’ubicar-lo a l’antic escorxador municipal. Tot plegat després que la Funerària del Priorat, Ribera, Terra Alta presentés un contenciós administratiu denunciant irregularitats en el procés d’adjudicació.

La sentència acorda anul·lar la concessió declarant nul el procés d’adjudicació i demana que es torni a l’inici d’aquest procés per tal de valorar l’oferta que havien realitzat totes dos empreses. Cal remarcar que les obres, que es troben en la seua recta final, continúen en marxa, el mateix consistori municipal assegurava fa tant sols un mes que les obres estarien llestes durant aquest mes de gener.

D’altra banda l’empresa funerària també va denunciar irregularitats en el canvi d’us de l’edifici municipal. Un procediment que encara està pendent de resoldre.

Segons ha pogut saber aquesta emissora la Funerària Priorat, Ribera, Terra Alta va presentar el passat 31 de desembre un nou projecte per tal d’instal·lar un tanatori a la població; en aquests moments es troba a l’espera d’obtenir la llicència per iniciar les obres.

Imatge de les obres a finals del passat mes de novembre.

Imatge de les obres a finals del passat mes de novembre.

 

 

 

Comments are closed.