Aquest diumenge arriben els Reis Mags d’Orient.

Tot a punt per l’arribada dels Reis Mags a les comarques de casa nostra. A Móra d’Ebre aquest any ses majestats d’Orient canviaran les habituals carrosses per barques amb les que faran la tradicional cavalcada pels carrers de la població.

Les festes de Nadal estan a punt d’arribar al seu final, tot i que encara queda el dia que els nens i nenes esperen amb més il·lusió: l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Com és habitual a Móra d’Ebre ho faran aquest diumenge a la tarda a través del riu, tot i que la novetat d’aquest any la trobem en la cavalcada en si, ja que per primer cop es farà en barques i no amb carrosses. Ses Magestats sortiran de l’embarcador del Passeig del Pont per recórrer els carrers del poble acompanyats de la banda municipal fins arribar a l’Ajuntament, i després repartir els regals a tots els nens i nenes de la població.

A Móra la Nova els reis estaran acompanyats de la Banda de Trompetes i Tambors i el grup de Twirling fins al balcó de l’Ajuntament, on l’alcalde els entregarà les claus de la població. Després seran rebuts amb un Castell de Focs al parc 26 d’octubre.

Entre les peticions a ses majestat hi ha de tot, força jocs i tecnologia, però també hi ha lloc per als regals no materials:

TRENET 3-1-14 CARTA REIS

Uns regals que arribaran si ens em portat bé, si no cal estar previnguts perquè sempre pot caure una bona peça de carbó.

 

Comments are closed.