Ascó aprova un pressupost de gairebé 15 milions d’euros.

L’Ajuntament d’Ascó aprova un pressupost de gairebé 15 milions d’euros per al proper 2014, amb un descens del 15.99% respecte el del 2013.

El consistori municipal d’Ascó ja ha aprovat la xifra econòmica amb la que podrà actuar de cara al proper 2014. Un pressupost que disminueix gairebé un 16% respecte el d’aquest 2013 i que ascendeix a més de 14 milions 960 mil euros.

Segons l’alcalde de la població, Rafel Vidal, es tracta del pressupost amb major caire social de la història, mantenint les línies d’ajuts existents i incrementant algunes de concretes destinades al foment del comerç local. A més es creen dos línies noves d’ajuts: una es destina a les famílies que tinguin o adoptin un fill, que rebran un ajut de mil euros per adquirir material de puericultura; i l’altra va destinada a aquelles persones que sol·licitin el Servei d’Assistència Domiciliària, que gaudiran d’un preu bonificat.

D’altra banda cal remarcar que el pressupost contempla també els 500 mil euros dins del programa Pressupostos Participatius. El pressupost ha contat amb el vot favorable de l’equip de govern i el vot contrari de l’oposició.

 

Comments are closed.