ESPORTS: l’Ascó va empatar 1 a 1 contra el Santfeliuenc i l’Olímpic va perdre 1 a 4 contra el Flix. I en futbol sala, el Móra d’Ebre va empatar 4 a 4 a la pista del Salou B.

A la Tercera Divisió, l’Ascó no va passar de l’empat a 1 davant el Santfeliuenc. Un empat que el reafirma en aquesta segona posició. L’Ascó tanca d’aquesta manera un any històric per a l’entitat.

A la Segona Catalana, el Gandesa va deixar escapar la victòria en els darrers minuts i va cedir un empat a 2 davant l’Ampolla.

I a la Tercera Catalana, el Flix va golejar 1 a 4 a l’Olímpic de Móra d’Ebre en el derbi de la jornada. Els flixancos sumen ja 7 jornades sense perdre. D’altra banda, el Móra la Nova va perdre 1 a 3 contra el Santa Bàrbara. El Batea va golejar per 5 a 1 a l’Aldeana. El Pinell va guanyar 1 a 0 contra el Sant Jaume d’Enveja. L’Horta va aconseguir la victòria per 2 a 0 al Remolins B. Mentre que el Corbera va perdre 3 a 2 a Ulldecona i el Vilalba per 7 a 0 a La Senia. Per la seva part, el Falset va guanyar 2 a 3 a l’Hospitalet.

Pel que fa a la Quarta Catalana, el Ginestar va perdre 2 a 0 al camp del Roquetenc B. I el Benissanet va rebre una nova golejada, en aquest cas per 0 a 4 contra el Catalonia B. L’Ascó B va perdre 4 a 0 a Godall i suspès l’Arnes-Els Muntells a la mitja part. I nova derrota del Porrera per 3 a 0 a Riudoms.

En futbol sala. A la Tercera Divisió Nacional, Ascó 5 Castellbisbal 6. A la Primera Catalana, Salou B 4 Móra d’Ebre 4. I Flix 8 Playas de Salou 1. I per acabar, a la Segona Divisió, Móra la Nova 3 Gandesa 4.

Comments are closed.