Móra d’Ebre estrena el nou enllumenat de Nadal.

Móra d’Ebre renova l’enllumenat nadalenc, fruit del contracte d’eficiència energètica amb Endesa.

El passat dijous dia 5 de desembre es va posar en funcionament el nou enllumenat nadalenc a Móra d’Ebre, instal·lat als principals carrers i avingudes de la població. La inversió efectuada ha estat de 36.000 euros més IVA, finançats íntegrament per les empreses Enel Solé i Endesa, en el marc de projecte d’eficiència energètica al nucli urbà de Móra d’Ebre.

Tots els plafons, làmpades i elements d’enllumenat instal·lats han sigut fabricats per empreses locals i que han incorporat tecnologia LED, que suposa un estalvi econòmic i de consum molt important.  La nova il·luminació afecta els carrers de l’eix comercial morenc: Comarques Catalanes, Antoni Asens, Dr. Peris i Bonaire, i les places de Dalt i de Baix, entre d’altres.

L’alcalde de la Móra d’Ebre, Joan Piñol, creu que disposar d’un enllumenat d’aquestes característiques pot ajudar a la campanya nadalenca.

PIÑOL 9-12 ENLLUMENAT

Els elements d’enllumenat d’altres anys , de tecnologia convencional, s’han utilitzat per enllumenar altres carrers que no disposaven d’il·luminació nadalenca.

Enllumenat Nadal Móra d'Ebre 2013

 

 

Comments are closed.