Balanç positiu de la campanya turística d’estiu a la Ribera d’Ebre,

Balanç positiu de la campanya turística d’estiu a la Ribera d’Ebre, on s’ha produït un augment en la freqüència de visites respecte l’any anterior, amb més de 5.500 visitants que han demanat informació als punts d’informació turística. Alhora que la comarca es va consolidant cada cop més com un destí de tipus familiar.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre fa balanç positiu del que ha estat la campanya turística d’aquest estiu. On s’ha produït un augment en la freqüència de les visites respecte a l’any anterior, i també en les pernoctacions. Que han passat del 27% de l’any 2012 al 44.5% d’aquest any. Pel que fa a la procedència del turista continuen predominen els turistes que procedeixen de l’àrea geogràfica de Barcelona, que representen el 47% del total. Mentre que la comarca cada cop es consolida més com un destí de tipus familiar.

Pel que fa als actius turístics, l’estrella continua sent el Castell de Miravet, amb un 38% de les visites que es realitzen a la comarca i un total de 17 mil visites al llarg de tot l’estiu. Antonio Suárez és portaveu de l’ens comarcal de la Ribera d’Ebre:

ANTONIO SUAREZ 28-11 VALORACIO CAMPANYA ESTIU TURISME

L’altre actiu turístic que destaca, juntament amb el castell de Miravet, es la Reserva Natural de Sebes.

 

 

Comments are closed.