Móra la Nova acull la 3a Jornada de debat de la MADE.

La MADE, la Mesa d’Alcaldes de l’Energia de Catalunya, celebra avui la seua tercera jornada de debat sobre energia i desenvolupament local amb la voluntat de traslladar el debat sobre l’energia al territori MADE.

La tercera jornada de debat de la MADE s’iniciarà a les 10 del matí al pavelló firal de Móra la Nova amb diferents ponències en les que es tractarà sobre el model elèctric a Catalunya i a Espanya en l’actual context polític, el preu del kilowatt el paper de l’energia en el desenvolupament de econòmic o les funcions de la xarxa de transport en l’electrificació de l’economia. Tot plegat per tal d’aconseguir traslladar el debat sobre l’energia de Catalunya als pobles del territori MADE. Joan Sabanza és el director de la MADE:

JOAN SABANZA 25-11 3a JORNADA MADE

Entre els ponents hi destaca la presència del degà del Col·legi d’enginyuers de Catalunya, Joan Vallvé; el director general de Ahorro Energía Investments, Roman Rousaud; o el delegat regional de Red Eléctrica de España a Catalunya, Lluís Pinós; entre d’altres. L’encarregat de cloure la jornada serà Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona.

Comments are closed.