Detinguts per saquejar un celler de Cornudella de Montsant.

Els Mossos han detingut dos individus a Reus que acabaven de saquejar un celler de Cornudella de Montsant. Es van endur centenars d’ampolles de vi. Els van caçar en un control d’alcoholèmia.

Al voltant de les 4 de la matinada del passat 22 d’octubre els Mossos d’Esquadra van aturar una furgoneta en un control d’alcoholèmia a la C-14 dins del terme municipal de Reus. El conductor del vehicle i el seu acompanyant, dos homes de 41 i 44 anys i veïns de Salou, transportaven més de 300 ampolles de vi sense etiquetar. Quan van ser preguntats per la mercaderia no van saber contestar als agents i finalment aquests van comissar el botí que uns dies després es va constatar que havien estat robades de l’interior d’un celler de Cornudella de Montsant, al Priorat. Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.

 

Comments are closed.