Salut desmenteix les irregularitats en l’adjudicació de la rehabilitació a Batea.

El Departament de Salut de la Generalitat desmenteix les presumptes irregularitats que l’Ajuntament de Batea denuncia que es van produir en l’adjudicació del servei de rehabilitació. I remarca que si actualment la Fundació Segle XXI tant sols presta el servei domiciliari és perquè el mateix consistori municipal va ordenar el tancament del centre.

El Departament de Salut ha desmentit a través d’un comunicat que s’hagin produït irregularitats en el procés d’adjudicació del servei de rehabilitació de Batea a la Fundació Terra Alta Segle XXI, remarcant que es va seguir un procés totalment legal.

Pel que fa a les cartes que ha rebut per part del consistori municipal de Batea, en les que demanaven la posada en marxa de forma “urgent” del servei i oferien les instal·lacions públiques, el departament de Salut remarca que aquesta situació es deriva per la ordre de tancament de la Fundació que va executar el propi ajuntament i afegeix que prestar el servei de rehabilitació al local del consistori és inviable perquè estarien fent una infracció de la Llei de Contractes de Serveis Públics.

Comments are closed.