Augmenta l’atur més del 4% a la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat.

L’atur registrat es torna a disparar al mes d’octubre i augmenta més d’un 4% al conjunt de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat. Deixant un total de 2.880 aturats, 120 més que al setembre.

Després de la davallada en les xifres d’atur del mes de setembre, l’octubre ens ha deixat un clar augment dels aturats a les tres comarques. A la Terra Alta és on més s’ha fet notar aquest augment, amb un 8.3% més d’aturats i un total de 648. També augmenta a la Ribera d’Ebre, concretament un 4.7% i amb un total de 1.665 persones que no tenen feina.

El Priorat és l’única de les tres comarques amb bons resultats. I és que aquí l’atur registrat ha disminuït en un 1%, el que representa que 6 persones han trobat feina durant l’octubre. Tot i així encara té un total de 567 aturats.

Si observem els resultats per municipis, Móra d’Ebre és la població que més contribueix en engreixar la coa d’aturats, concretament ho fa amb 35 persones. Mentre que a l’altre costat de la balança hi trobem a Poboleda, on 7 persones han trobat feina.

També augmenta l’atur respecte l’octubre del 2012, ho fa amb 103 aturats més, el que representa un augment interanual del 3.7%.

Comments are closed.