Batea farà un referèndum per decidir on fer la rehabilitació.

L’ajuntament de Batea, a la Terra Alta, vol plantar cara a la Generalitat després de la privatització del servei de rehabilitació a la zona i és per això que farà un referèndum ciutadà per saber què prefereixen: si un servei públic o un privat. I després….amb aquesta eina, poder fer pressió.

El consistori municipal de Batea va celebrar el passat divendres una sessió plenària extraordinària, que es va allargar més de dos hores. I on aquesta consulta ciutadana va ser el punt del dia més debatut.

L’Ajuntament amb la pregunta “on vol vostè anar a rehabilitació?” pretén calmar els ànims de la ciutadania, després que la Generalitat hagi adjudicat el servei de la rehabilitació ambulatòria a la Fundació Privada Segle 21. Joaquim Paladella és l’alcalde de Batea.

PALADELLA HI HA MOLTA POLÈMICA AL POBLE

La consulta se celebrarà el proper diumenge 3 de novembre.

 

Comments are closed.