El tanatori de Móra la Nova podria estar llest a finals d’any.

Les obres del tanatori municipal de Móra la Nova podrien estar llestes abans d’acabar aquest any. Aquesta és una de les actuacions importants que s’estan realitzant aquest 2013 a la població, l’altra actuació prevista és la remodelació dels carrers Unió i Prim, una de les parts més antigues del poble.

Segons va confirmar ahir l’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, al Fil Directe d’aquesta emissora, el tanatori municipal podria estar llest a finals d’any si les obres segueixen amb el ritme actual. Un tanatori que, recordin, s’ubicarà a l’edifici de l’antic escorxador del municipi. La funerària MENA serà l’encarregada de prestar aquest servei. Escoltem Ferran Bladé:

FERRAN BLADE 23-10 TANATORI ACABAT FI DANY

D’altra banda el consistori municipal té previst iniciar les obres de remodelació del Carrer Unió, Prim i la travessera els uneix. Es tracta d’una de les parts més antigues de la població i on es renovarà la xarxa de clavegueram, es millorarà l’estat de l’actual cablejat elèctric així com es pavimentarà el sòl per tal que faciliti el trànsit, tant de vehicles com de peatons.

Finalment l’ajuntament també contempla una tercera actuació de cara a finals d’any o principis del 2014. Es tracta del condicionament dels serveis del bar del Jubilats i la construcció d’un annex que ha de servir com a zona d’emmagatzematge.

 

Comments are closed.