Comença la campanya de vacunació contra la grip.

Amb l’arribada de la tardor i el canvi de temps el que augmenta és el risc d’agafar una de les malalties més comunes d’aquesta època de l’any, la grip. L’agència de Salut Pública de Catalunya ha posat en marxa la campanya de vacunació antigripal en la que distribuirà un milió 200 mil dosis de vacunes.

Una campanya que es començarà a aplicar als diferents centres de vacunació a partir d’avui. El Departament de Salut de la Generalitat distribuirà 1 milió 200 mil dosis de vacunes per tal d’immunitzar els grups de població que es consideren prioritaris: aquells que pateixen malalties cròniques, les persones internades, les dones embarassades, persones amb obesitat mòrbida i totes aquelles persones de més de 60 anys. També s’ha de vacunar qui pot transmetre la grip a les persones d’alt risc, especialment els treballadors sanitaris. Així com el personal dels serveis públics per tal de minimitzar la interrupció de la seua activitat durat els brots gripals.

La campanya té una durada prevista de dos mesos, ja que cal tenir en conte que l’activitat gripal normalment comença al final de desembre o principis de gener.

 

Comments are closed.