L’atur disminueix un 3.2% el passat mes de setembre.

Bones notícies dins de la plana econòmica, i és que l’atur ha disminuït un 3.2% al conjunt de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i el Priorat durant el passat mes de setembre. El territori suma un total de 2.760 aturats, 93 menys que al mes d’agost.

La veritat és que trobem resultats positius a les tres comarques. La Ribera d’Ebre és on menys es registra aquesta disminució, ja que ho ha fet tant sols amb una persona, el que representa un 0.06%. D’aquesta manera encara 1.589 persones no tenen feina.

La Terra Alta és la comarca que registra millors resultats, i és que aquí cap persona ha perdut la feina durant el mes de setembre. L’atur ha disminuït un 8.3%, amb un total de 54 persones que han trobat feina. Tot i això encara suma 598 aturats.

Al Priorat la disminució de l’atur registrat ha estat del 6.2%, amb un total de 573 aturats, 38 menys que al mes d’agost. I és que només 6 dels 23 municipis registren un augment d’aturats.

Si observem els resultats per municipis, Ascó és el que més persones suma a la coa de l’atur, amb 11 aturats. Mentre que a l’altre costat de la balança s’hi troba Falset, on 18 persones han trobat feina.

També disminueix l’atur interanual, i és que respecte al setembre del passat 2012 aquest ha disminuït en un 1.1%.

Comments are closed.