24 terratrèmols en 8 hores.

Hem de parlar dels sismes a la costa de les Terres de l’Ebre i és que s’han produït 24 terratrèmols en 8 hores. La màxima intensitat ha tingut lloc entre les 11 i les dotze de la nit, quan se n’han registrat 13.

L’Institut Geogràfic Nacional explica que a dos quarts de dotze hi ha hagut el de major magnitud, de 4,1 graus a l’escala Richter i intensitat 4. El moviment més fort de tots els registrats fins ara, fa 48 hores, va ser de 4’2 graus en l’escala de Richter, però d’intensitat 3. O sigui que el d’avui, tot i que de menor magnitud, ha tingut més intensitat i s’ha deixat notar força més.

L’epicentre s’ha situat a les Terres de l’Ebre, però el moviment s’ha deixat notar des de Vinaròs fins al Vendrell. També a Reus, Tarragona i Torredembarra… Per tant, són uns moviments que ja arriben fins al Camp de Tarragona.

El telèfon d’Emergències, el 112, ha rebut 129 trucades aquesta matinada. 70 han estat fetes des del Tarragonès, 28 des del Montsià i 13 des del Baix Ebre.

Comments are closed.