Disparitat d’opinions per la nova addenda que han de signar els municipis del Consorci de Residus.

El ple d’ahir al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va mostrar la disparitat d’opinions entre l’equip de govern i l’oposició pel que fa a la nova addenda que han de signar els ajuntaments que es troben dins del Consorci de Residus de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat.

Una addenda amb la que el consorci demana el compromís dels Ajuntaments que s’hi troben mancomunats per tal de protegir-los en el cas que un dels membres decideixi abandonar el consorci d’un dia per l’altre. De manera que a aquells consistoris municipals que no signin el document no se’ls executaran les millores i inversions pactades en el darrer concurs de prestacions de serveis. Un fet que des d’Esquerra Republicana consideren gravíssim, argumentant que no estan d’acord amb la manera en la que s’ha informat als ajuntaments. Francesc Barbero n’és el representant:

FRANCESC BARBERO 30-9 ADDENDA CONSORCI

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i també del Consorci de Residus, Jordi Jardí, assegura que és una decisió que es va prendre per unanimitat amb els vots favorables dels membres del Consorci i l’Agència Catalana de Residus; i que també va ser presentada al Consell d’Alcaldes. D’altra banda ha volgut remarcar que el servei de recollida d’escombraries no es veurà afectat en el cas de no signar l’addenda:

JORDI JARDI 30-9 ADDENDA CONSORCI

Jardí afegia que després de la sortida de Ginestar del consorci hi ha ajuntaments de la comarca que en aquests moments estan estudiant la possibilitat de seguir el mateix camí.

Ple Consell Comarcal Ribera d'Ebre 30-9-2013

 

Comments are closed.