Móra d’Ebre inaugura dos pistes de pàdel.

El Club de Tennis de Móra d’Ebre inaugura dos pistes de pàdel construïdes al Poliesportiu Municipal. Una obra que ha requerit d’una inversió d’uns 70 mil euros i que preveu la construcció d’una tercera pista en un futur si ho exigeix la demanda.

Una iniciativa que s’ha materialitzat després del conveni de col·laboració que ha signat el Club de Tenis amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre, qui li ha cedit els terrenys municipals on s’ubiquen durant un període de 15 anys per tal que exploti la utilització d’aquestes pistes. Joan Piñol és l’alcalde de Móra d’Ebre:

JOAN PIÑOL 27-9 PISTES PADEL

Aquest divendres es van inaugurar les dos pistes que s’han  construït al recinte del Poliesportiu Municipal, darrera de les pistes de tennis. Una obra que ha requerit d’una inversió d’uns 70 mil euros. Jordi Vidal és el president del Club de Tenis de Móra d’Ebre:

JORDI VIDAL 27-9 PISTES PADEL

Durant les obres es va preparar el sòl per tal d’ubicar-hi una tercera pista de pàdel si la demanda ho exigeix en un futur.

DSC_0626 Inauguració pistes pàdel Móra d'Ebre 27-9-2013

 

Comments are closed.