Ginestar es prepara per la cinquena edició del RAURE.

65 expositors participaran aquest diumenge en la cinquena edició del Raure, la fira d’arts, oficis i productes artesanals de Ginestar. Un certamen que aquest any incorpora el segell de distinció que li va atorgar la Cambra de Comerç de Tortosa el passat 2012.

Després de gairebé 5 anys d’història la fira d’arts i oficis de Ginestar, el RAURE, es consolida com un esdeveniment de referència a la comarca, que ha vist com des del seu naixement ha augmentat l’interès dels professionals que hi volen ser presents i també dels visitants. I és que aquest diumenge seran 65 els expositors que ens mostraran els seus productes, 13 més que en l’edició anterior. Una festa que va nàixer amb l’objectiu de donar a conèixer tot allò que es fa a la població, Xavier Torà és regidor de Promoció econòmica de Ginestar:

XAVIER TORA 25-9 RAURE GINESTAR

Al llarg del dia els visitants podran gaudir de la demostració d’oficis antics, entre els quals hi trobarem un bufador de vidre o un matalasser, entre d’altres. Així com participar en tallers de ceràmica i espelmes naturals. La novetat d’aquest any la trobem a la tarda, amb una ballada de jotes per a tots els assistents que s’hi animin.

cartell RAURE Ginestar 29-9-2013

Comments are closed.