Suspesa l’aprovació inicial de l’abocador al Pinell de Brai

La Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre suspèn l’aprovació inicial d’implantar un dipòsit temporal de residus al Pinell de Brai. Un projecte que ja va rebutjar el municipi de la Terra Alta en un referèndum celebrat l’any 2010, on un 70% de la població es va mostrar partidari del NO.

Tres anys més tard els propietaris dels terrenys on s’hauria d’instal·lar aquest abocador han presentat el projecte a la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre, qui ahir en va suspendre la seua aprovació inicial ja que asseguren que la documentació presentada era molt feble, amb una gran manca d’informació de l’estructura de la propietat. El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, va voler deixar clar que en el cas que en properes reunions el projecte obtingués l’aprovació de la comissió, encara s’haurien de pronunciar la resta d’organismes sectorials per tal de tirar-lo endavant:

AGUSTI SERRA 12-9 PINELL BRAI RESIDUS

Un projecte que sempre ha rebutjat l’alcalde del municipi, Lluis Melich. I és que aquest abocador s’instal·laria a tant sols 600 metres de l’estació del Pinell a la Via verda i implicaria un augment considerable del trànsit de camions a la zona, que haurien de transportar unes 30 tones diàries de residus.

Comments are closed.