La febre pel playmobil arriba a Móra la Nova

La febre pels playmobils arriba aquest cap de setmana a Móra la Nova en el que serà la primera exposició de diorames d’aquests clicks. Una mostra on hi destaca un diorama de 46 metres quadrats que recrea una estació de tren amb més de 100 metres de vies.

Es tracta de la primera exposició d’aquest tipus que acull Móra la Nova i que contarà amb uns 14 diorames amb els famosos clicks de playmobil en els que hi podrem trobar temàtiques molt variades, des dels clàssics de l’oest, tirolesos, o fins i tot el món submarí. Tot i que tractant-se d’una població amb una forta tradició ferroviària hi destaca un diorama de 46 metres quadrats que recrea una estació de ferrocarril amb més de 100 metres de via. Gerard Font és el comissari de l’exposició:

GERARD FONT 5-9 DIORAMA PLAYMOBIL TRENS

Al llarg del cap de setmana s’han planificat diferents activitats amb les que es busca la participació de la població, com és el cas d’un concurs de diorames, amb l’objectiu que surtin de casa tots aquells playmobils que estan amagats. Cristina Lasala és la regidora de cultura de l’Ajuntament de Móra la Nova:

CRISTINA LASALA 5-9 CONCURS DIORAMES PLAYMOBIL

Els visitants també es podran divertir buscant una família de clicks amagada entre els diferents diorames.

CARTELL EXPO PLAYMOBIL MÓRA LA NOVA 7-9-2013

Comments are closed.