El PSC de l’Ebre dóna via lliure als seus càrrecs electes per anar a la Via Catalana

El PSC de les Terres de l’Ebre dóna llibertat als seus càrrecs electes per acudir a la Via Catalana després que diversos alcaldes socialistes anunciessin que participaran en la cadena humana, entre aquests el de Flix, Corbera d’Ebre o Ginestar, entre d’altres.

La Federació de l’Ebre del PSC no posarà cap impediment perquè els càrrecs electes del partit i militants que vulguin participin en la Via Catalana. Aquesta és la resposta del partit a l’anunci de diversos alcaldes socialistes de participar en la cadena humana. De fet, aquest divendres al migdia alguns alcaldes socialistes de l’Ebre, entre ells, els de Deltebre, Flix i Corbera d’Ebre, explicaran els motius pels quals estaran en la cadena humana.

La primera secretària del PSC a l’Ebre, Núria Ventura, ha assegurat que la posició oficial de l’executiva ebrenca és la de respectar totes les posicions sobre la Via Catalana. Ha reconegut que a l’executiva ebrenca hi ha disparitat d’opinions, però tot seguit ha afegit que el PSC és un partit plural i que, per tant, no es posaran obstacles per als que volen estar a la Via Catalana.

NURIA VENTURA 5-9 VIA CATALANA

El PSC de les Terres de l’Ebre també ha reclamat al Govern català que es posi a treballar per donar resposta a les necessitats dels ciutadans ebrencs. En l’inici del nou curs polític, els socialistes acusen el Govern català d’haver renunciat a governar el territori i li exigeixen que, amb urgència, comenci a proposar mesures per refer el teixit econòmic de l’Ebre.

Comments are closed.