L’atur augmenta en 3 persones el mes d’agost

L’atur augmenta en 3 persones durant el mes d’agost al conjunt de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat i deixa un total de 2.853 aturats. El Priorat és la única de les tres comarques que registra un descens d’aquestes xifres, ho fa en un 2.4%.

Un cop encetat el mes de setembre arriben les xifres de l’atur registrat que ha deixat el mes d’agost. Un mes que sol deixar bons resultats a conseqüència de la contractació estacional de l’estiu. A les nostres comarques podem dir que les coses han anat bé, ja que la coa de l’atur tant sols ha augmentat aquest mes d’agost en 3 persones, el que representa un increment del 0.1%. Tot i això si comparem les xifres d’aquest agost amb les del passat 2012 veiem que s’ha produït un increment del 2%.

La Terra Alta és la comarca que més contribueix en engreixar la coa de l’atur, amb un augment del 2% i un total de 652 aturats. Mentre que durant el passat agost a la Ribera d’Ebre aquestes xifres tant sols han augmentat en un 0.3%, amb un total de 1.590 persones que no tenen feina.

A l’altre costat de la balança hi tenim el Priorat que ha aconseguit un descens de l’atur registrat del 2.4%, i es queda en 611 aturats.

Per municipis Batea és el que afegeix més persones a la coa de l’atur, amb 11 aturats més; mentre que a La Torre de l’Espanyol 5 persones han trobat feina durant el passat mes d’agost.

Comments are closed.