Els botiguers de Móra d’Ebre superen les rebaixes sense tirar coets

Els Botiguers de Móra d’Ebre posen el punt i final a la campanya de rebaixes d’estiu sense llençar coets a l’aire. La primera i la última quinzena d’aquest període han estat les més fortes per les tendes de la capital de la Ribera d’Ebre, que coincideixen que tot i el mal moment econòmic s’han pogut treure força gènere de l’estiu.

Un cop finalitzat el mes d’agost toca fer valoració del què ha estat la campanya de rebaixes d’estiu. On al llarg de dos mesos els compradors han anat en busca d’aquelles peces de moda més desitjades i al millor preu. Tot i que la campanya d’aquest estiu no ha estat per llençar coets els botiguers reconeixen que han pogut treure’s força gènere. Aquest any la primera i la última quinzena de rebaixes han estat les més fortes a la capital de la Ribera d’Ebre, tot i que les rebaixes ja no són el que eren… Clara Rodríguez és la presidenta de la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre:

CLARA RODRIGUEZ 2-9 VALORACIO REBAIXES ESTIU

S’acaben doncs, dos mesos de descomptes que segons els botiguers de Móra d’Ebre es fan llargs i desgasten força al comerç local que ha d’aguantar amb les rebaixes fins a finals d’agost.

Comments are closed.