Festa Major Gandesa 2013

Avui ha arrancat la Festa Major de Gandesa 2013. Fins al proper dilluns la capital de la Terra Alta acollirà tot tipus de festejos i d’actes tradicionals que s’han recuperat recentment. Entre les principals novetats d’enguany destaca el correbars, el sopar popular dels pintxos gegants i fins i tot el primer Open Padel Ciutat de Gandesa.

Durant 5 dies la capital de la Terra Alta es convertirà en l’epicentre fester del nostre territori. Les activitats infantils, els concerts de la festa jove i tot tipus de balls, correfocs i espectacles d’animació faran les delícies de veïns i visitants. Aquest any entre les principals novetats destaca el primer Open Padel Ciutat de Gandesa, un sopar popular amb pintxos de 40 centímetres, i la incorporació d’un correbars el dissabte a la tarda.  Carles Luz és l’alcalde de Gandesa.

CARLES LUZ 27-8 CORREBARS

En aquest sentit, es manté un dels plats forts de la Festa Major de Gandesa: la gran desfilada de carrosses pels carrers de la ciutat. Luz ha destacat a més, que han volgut recuperar alguns dels actes tradicionals que s’havien anat perdent com la participació de les majorettes, el Ball a la Plaça posterior al sopar popular i la Plega en Goig de la Mare de Deu de la Font Calda.

CARLES LUZ 27-8 TRADICIONALS

La Festa Major de Gandesa finalitzarà el dilluns amb la baixada d’andròmines “autos locos” a primera hora de la tarda, i el correfocs i el castell de focs a la nit.

Comments are closed.