No hi haurà Cazafir 2013

Els responsables de Cazafir, la fira del caçador de Móra d’Ebre, aplacen l’edició d’enguany al mes de juny de l’any que ve. Els motius de l’aplaçament serien una disminució en el nombre d’assistents i expositors vinculats a l’armament, als gossos i tot allò vinculat directament amb el fet de caçar.

Al mes de setembre molts caçadors ja es troben immersos en plena temporada de caça. És per això que molts d’ells no assistien a Cazafir, la Fira del caçador de Móra d’Ebre i un dels certàmens de referència del sector de la caça a les Terres de l’Ebre.

Degut a aquest descens del principal públic objectiu de la fira, els seus responsables han considerat aplaçar la fira al mes de juny de l’any que ve, just a l’inici de la temporada de caça. Joan Serra és el president de la Societat de Caçadors de Móra d’Ebre.

JOAN SERRA CAZAFIR 21-8 MOTIUS

Serra fa referència a una disminució en l’assistència dels caçadors, però també dels expositors vinculats directament a l’activitat cinegètica com són les parades de venda d’armament, roba i equipaments, o gossos per a la caça.

D’altra banda, Serra creu que la crisi, la falta d’expectatives, o la falta de gent jove interessada en la caça també ha pogut influir en la davallada del nombre de caçadors.

JOAN SERRA CAZAFIR 21-8 FALTA GENT JOVE

Amb tot, Cazafir se celebrarà el mes de juny de l’any vinent, concretament el cap de setmana del 7 i 8 de juny, mantenint així el format tradicional de 2 dies de Fira.

Comments are closed.