Sixte Melchor es reafirma amb el contingut del seu escrit al llibre de festes

Ahir ens fèiem ressò del malestar que havia causat a les files socialistes un escrit del regidor d’Hisenda, Urbanisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament de Móra d’Ebre al llibre de festes. El grup municipal del PSC de móra acusa al regidor, Sixte Melchor, d’haver utilitzat el llibret per fer política i de mentir amb l’afirmació de que no s’havien apujat els impostos al municipi.

Sixte Melchor, en resposta al comunicat del principal partit de l’oposició, nega rotundament que s’hagin apujat els impostos des de l’equip de govern municipal de CiU. Melchor atribueix l’augment del 23’4% de l’IBI que destaquen els socialistes, a l’aplicació de la revisió cadastral del 2005 i a l’augment del 6% que va imposar el govern central l’any 2011, a aquells municipis que havien fet una ponència de revisió cadastral.

SIXTE MELCHOR 20-8 IMPOSTOS

En el mateix comunicat del PSC municipal s’instava al regidor d’Hisenda a iniciar l’expedient d’una nova revisió cadastral en el cas que la del 2005 no s’ajustés al mercat immobiliari actual. Melchor respon així a la demanda de l’oposició.

SIXTE MELCHOR 20-8 REVISIO CADASTRAL

A més, el convergent Melchor s’ha defensat de les crítiques pel seu escrit al llibre de festes negant qualsevol ús polític d’aquest, i ha afirmat que lo únic que ha fet en el seu escrit ha estat fer una valoració d’allò que ha fet l’equip de govern de l’Ajuntament de Móra d’Ebre en els darrers dos anys.

Comments are closed.