Festa Major a Riba-roja d’Ebre

Riba-roja ja està preparada per a la seua festa major d’estiu en honor a Sant Bertomeu i Santa Madrona. Una festa major que aquest any ve marcada per les celebracions dels aniversaris de diverses entitats del municipi. I és que l’escola municipal La Puntaire i la Colla de Diables “Els Figots satànics” celebren el 20 aniversari, mentre que el Club Nàutic del municipi celebra també 30 anys fent poble. L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, va estar ahir a l’entrevista del dia de l’Hora L i va remarcar així l’excepcionalitat de la festa major de Riba-roja.

ANTONIO SUAREZ 19-8 FESTES UNIQUES

Suárez va reconèixer que aquest any s’ha reduït en 10.000 euros el pressupost de la festa major, però creu que aquest any les festes s’han abaratit gràcies a més, a les subvencions de la Diputació.

ANTONIO SUAREZ 19-8 PRESSUPOST FESTA

Les festes començaran divendres amb l’enlairada de coets i el repic de campanes. A la nit es farà el pregó de festes, aquest any a càrrec del mestre i director d’ensenyament Emilio Romera. El dia 24 es farà un correfoc especial per celebrar el 20é aniversari de la Colla de diables, i diumenge tindrà lloc la celebració del vint-i-cinquè aniversari de l’himne local i la segona edició del menja’t Riba-roja.

Finalment, després d’haver gaudit durant 6 dies de balls de nit, carnestoltes d’estiu, la festa del riu, ball de jotes i parcs infantils entre moltes altres activitats, la Festa Major de Riba-roja posarà el seu punt i final amb un cercavila nocturn i un esmorzar amb entrepans per a tothom.

Comments are closed.