Un escrit al llibre de festes provoca la reacció del PSC de móra d’Ebre

La setmana passada el grup municipal socialista de Móra d’Ebre va emetre un comunicat on feia palès el seu malestar per uns comentaris apareguts en un escrit del regidor d’Hisenda, Sixte Melchor, al llibre de Festes de la Vila.

El comentari que hauria provocat la reacció dels socialistes diu que l’equip de govern de Móra d’Ebre no ha augmentat els impostos, i fa responsable a l’oposició de fer creure que si que s’han apujat.

Des del PSC de móra creuen a més, que el llibre de festes no és un espai idoni per aquests tipus de comentaris ja que consideren que en els escrits dels responsables públics no s’ha d’entrar en disquisicions ni en debats polítics. Josep Solé, és el portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

JOSEP SOLE PSC 16-8 MOTIUS

Solé reconeix que part de l’increment d’impostos que denuncia el seu grup municipal no es deu a una voluntat de l’equip de govern de CiU de l’Ajuntament de Móra d’Ebre per a que així sigui, però tanmateix, considera que no es pot negar l’evidència.

JOSEP SOLE PSC 16-8 EVIDENCIA2

En el mateix comunicat, el grup municipal del PSC del consistori morenc insta al regidor d’Hisenda, Urbanisme i Promoció econòmica, Sixte Melchor, a iniciar l’expedient d’una nova revisió cadastral en cas de què la revisió cadastral de 2005 no s’ajustés al mercat immobiliari actual.

Comments are closed.