Pretemporada accidentada per a la Joventut Esportiva Flix

La Joventut Esportiva Flix torna a ajornar un partit de la seva  pretemporada. Es tracta del partit que havia de jugar l’equip del meandre contra la Unió Esportiva Rapitenca aquest diumenge. L’ajornament es produeix pel solapament de dates de l’equip Rapitenc, que ha de disputar el mateix cap de setmana una eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Nàstic de Tarragona.

El conjunt roig-i-blanc sembla obligat a adaptar-se a les circumstàncies d’aquesta pretemporada. Després que el passat 3 d’agost es va veure obligat a ajornar el seu partit de presentació degut al mal estat de la gespa de la Ventonella, ara li toca el torn al partit que el conjunt de Flix havia de disputar contra la Rapitenca.

Tanmateix aquesta vegada no és pel terreny de joc, sinó pel solapament de dates que pateix l’equip de la Rapita. I és que aquest mateix cap de setmana ha de jugar un partit de la Copa Catalunya contra el Nàstic de Tarragona, fet que ha determinat la suspensió del xoc amb l’equip flixanco.

Els dos clubs estan ara en converses per mirar de trobar data per a jugar l’encontre que ha quedat pendent, i sembla ser que les opcions serien la primera setmana de desembre o ajornar-lo definitivament fins als inicis de la pretemporada vinent.

D’altra banda, la Joventut Esportiva Flix si que va poder disputar ahir el partit de pretemporada contra el juvenil A de l’Espanyol, i ho va fer deixant molt bon sabor de boca a la seva afició. Tot i que el matx va finalitzar amb el marcador d’1 a 2 a favor del conjunt visitant, perdre per només un gol davant d’un equip que juga a la Divisió d’Honor, va confirmar les bones vibracions que transmet aquesta pretemporada l’equip del meandre.

Els gols els van fer Alfredo i Domi per al juvenil de l’Espanyol, i el central Ramón, de penal, per al conjunt flixanco.

Comments are closed.