El Consell de la Ribera d’Ebre demana la inclusió dels municipis que han quedat fora de la Reserva de la Biosfera

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre demana en bloc que s’inclogui a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre els 7 municipis del nord de la comarca que van quedar exclosos. El ple de l’ens comarcal també va aprovar una reducció de prop del 10% del total de les retribucions dels càrrecs electes de l’entitat, i va rebutjar una moció que demanava declarar la Ribera d’Ebre zona lliure de fracking.

L’últim Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre abans de les vacances d’estiu, va començar amb la pressa de possessió de dos nous consellers: Rafel Vidal, l’alcalde d’Ascó, i Eduard Masip, alcade de la Torre de l’Espanyol.  Una sessió plenària que va aprovar per unanimitat un moció que demana al govern que s’incloguin a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, els 7 pobles del nord de la comarca que van quedar exclosos, especialment els espais naturals protegits.

D’altra banda, l’ens comarcal va aprovar una reestructuració del govern que comportarà una reducció de 176 mil euros, a 160 mil en les retribucions del total dels càrrecs electes de l’entitat. Jordi Jardí és el President del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

JORDI JARDI 1-8 REDUCCIO

Un ple en el que va sorprendre el vot en contra de l’equip de govern de l’ens comarcal a la moció presentada per ERC que demanava declarar la Ribera d’Ebre zona lliure de fracking. Francesc Barbero és el portaveu d’ERC al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

FRANCESC BARBERO 1-8 FRACKING

 

Comments are closed.