Móra d’Ebre i Móra la Nova units per la Independència de Catalunya

Móra d’Ebre i Móra la Nova s’uneixen per la independència de Catalunya. Unes 800 persones d’arreu de la comarca van participar aquest divendres en la cadena humana que va unir les dos mores a través del pont de les arcades.

SO AMBIENT 28-7 VOLEM INDEPENDENCIA

Unes 800 persones d’arreu dels pobles de la Ribera d’Ebre van fer possible el passat divendres al vespre, que Móra d’Ebre i Móra la Nova s’unissin. Ho van fer per una lluita comuna: la independència de Catalunya; i en forma de cadena humana al llarg dels més de 400 metres de llargada de l’emblemàtic pont de les Arcades que uneix els dos municipis.

TREN 28-7 CADENA HUMANA MORES

I és que el riu Ebre i els ponts que el creuen són un dels trets característics i identitaris de les Terres de l’Ebre, és per aquest motiu que s’han organitzat tot un seguit de cadenes humanes pel territori que uniran les dos vores del riu. Ferran Bladé és l’alcalde de Móra la Nova:

FERRAN BLADE 28-7 CADENA HUMANA

Un acte que ha de servir per tal d’estar preparats per al proper 11 de setembre, quan tindrà lloc aquesta gran cadena humana que unirà tota Catalunya. Joan Piñol és l’alcalde de Móra d’Ebre:

JOAN PIÑOL 28-7 CADENA HUMANA

En aquest sentit des de les assemblees de tots dos municipis van fer una crida a la població per a mobilitzar-se i participar en aquest acte històric, així com en les diferents cadenes humanes que s’han organitzat els propers dies a la comarca, com és el cas de la de Flix, el proper 17 d’agost, i la de Riba-roja d’Ebre el 26 d’agost.

IMATGE - MORADEBRE.ORG

IMATGE – MORADEBRE.ORG

Comments are closed.